Feestelijke opening Eye-Candy 24 bij Galerie Anita Ammerlaan in Roosendaal

Op zondag 6 oktober van 13:30 tot 17:00 vindt de opening van Eye-Candy 24 plaats bij Galerie Anita Ammerlaan, met heerlijke live muziek door zanger/gitarist Stain (Ist van Ouborg). Tijdens deze expositie is het werk van 12 professionele kunstenaars te zien waaronder Frank Mabesoone in de 1150 m2 grote galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal.

Kunstwerken van de volgende 12 kunstenaars zijn tot en met 29 december te bewonderen: Anna Nunes (schilderijen), Vera Zegerman (keramiek), Anne Hoogland (glaskunst), Inge Coolen (schilderijen), Marie-Josée Boerenkamp (schilderijen), Marina Cleiren (schilderijen), Brita Seifert (schilderijen), Gita Kalishoek (schilderijen), Simone van der Meeren (schilderijen), Edith Madou (keramiek), Frank Mabesoone (metalen sculpturen) en Anita Ammerlaan (schilderijen). De expositie biedt weer een mooie diversiteit met keramiek, glaskunst, metalen sculpturen en schilderijen in verschillende stijlen. De galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00.

Professioneel zanger gitarist Stain neemt je mee langs diverse muziekstijlen met nummers van toen tot nu met Engels- en Nederlandstalige nummers. Hij spreekt daarmee een breed publiek aan van jong tot oud. Zanger Stain probeert in zijn performance tot de essentie van het lied te komen en geeft zich met volle overgave aan zijn publiek. Live komt hij verrassend uit de hoek omdat hij met meerstemmige zang zijn sound een oppepper geeft.

"Met het werk van de 12 bijzondere exposanten zijn wij er van overtuigd dat deze expositie weer in de smaak zal vallen bij kunstliefhebbers."

Tijdens deze expositie zullen wij weer een mooie diversiteit aan kunst van professioneel niveau presenteren in onze 1150m2 grote galerie. Wij zijn erg blij dat zanger en gitarist Stain tijdens de opening komt spelen, een geweldige artiest die zeker met zijn optreden zal bijdragen aan een lekker sfeertje tijdens de opening.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om er samen met ons een bijzondere en gezellige zondagmiddag van te maken in onze galerie, op de Markt 39 in Rosendaal!”